Pages

Tuesday, June 26, 2007

My New Baby Boy...

Isk3, udah lama bersawang blog aku ni weih...terlupa sekejap aku ada blog..

Ceritanya gini la...Ogos 2006 i conceived the last April bersalin utk anak kelima - Ahmad..semua kakak2 & abang2 happy menyambut adik bongsu ni (hehe bongsu ke yan!)

Ok, bersalin kali ni alhamdulillah tak ada apa2 masalah kecuali kehilangan 800ml darah selepas bayi keluar, banyak juga tu! freaking you! Tapi yang bersyukur sangat2 tu kali ni placenta i tak melekat seperti dua kes sebelum ni. Ini lah berkat solat hajat dan doa.

Bebalik pada kehilangan almost 1 litre darah tu, after 2 months hb meningkat la balik..Alhamdullilah. tak taulah sampai mana umur kita nak panjang ye..wallahuaklam..

  


No comments:

Post a Comment