Pages

Friday, February 6, 2009

It's My 40th Birthday

Alhamdulillah, Allah masih panjangkan umur ini untuk melihat duniaMu.
Aku pun masih sihat, bertenaga dan berkemampuan lagi untuk menjaga keluarga, meneruskan amal ibadat. Doaku agar 5 rukun islam dapat ku tunaikan dengan tabah.
Di pejabat hari ni ada "Lion Dance" sebab Tahun Baru Cina baru seminggu berlalu seolah-olah menyambut hari ulang tahun kelahiran ku. HEHE
Yus ke Melaka, mengambil Afifah yang tamat kursus seminggu di MRSM TGB. Aku tak ikut sebab takut nanti hari selasa 10hb nak kena hantar dia ke MRSM Batu PAhat. Dilema juga sebab ayah dia tak tahu nak lepas dia pergi atau tak ke sana. Apa-2 malam ni kene berdiskus dengan Yus lagi.
Esok ada jemputan rumah Kak Nor, anak2 dia nak menyambut birthday dan house warming. Dia pindah rumah yang lebih besar sikit. Aku rasa pergi jam 4 ptg lepas tu anak2 mungkin nak mandi swimming pool kat rumah dia.

No comments:

Post a Comment