Pages

Wednesday, November 4, 2009

Tiara Beach Resort 17/10/2009




Last 17th October tu, kami semua pergi ke Tiara Beach Resort. Kebetulan my opis mate beli rumah jenis studio kat situ so dia dapat 5 days stay for that year. So, kita jek la nak bermalam satu hari...bayar RM40 je beb!

Anak2 semuanya hepy, petang 17th tu ayah dia bawak gi pantai pulak main2 dgn air laut, tapi tau je la Pantai PD ni tak sejernih yg disangka. On the way balik 18th tu singgah lg sekali kat tepi pantai, anak2 nak tengok siput.

Balik SG letih nye rasa, tapi ok la jugak berbaloi dengan kegumbiraan yg tidak dpt dinafikan...

Layan gambar2 kat PD..

No comments:

Post a Comment