Pages

Monday, July 19, 2010

Percubaan UPSR bermula

Hari ni Tisya mula pereksa percubaan UPSR, mama dia ni pun dah rasa gementar Tisya tu, tapi mama dia ni buat2 cool je la.

Mama tengok Tisya dah mula berubah sikap, lebih bertanggungjawab terhadap study nya. Moga-moga inisiatif yang terdekat2 ni akan membuahkan hasil walaupun mama tau dia tak lah begitu memahami subjek yg dipelajari. As long as she knows that the important of the study..dah cukup bagi mama.

Tadi Aini bagi mama air zam-zam khas untuk Tisya, so malam ni mama akan bagi dia minum so that dia tak le gementar sangat nak gi pereksa..

Syian lak mama nengok si Tisya tu..

No comments:

Post a Comment