Pages

Friday, December 3, 2010

3 Lelaki Sudah Kembali..

Mlm tadi lebih kurang jam 8.30, tengah menyapu sampah, tiba-tiba dengar bunyi decing2 kunci, macam ada org cuba nak buka kunci dr luar..eeiii seram eh..tisya tgk muka mama, mama pun tgk muka dia, muka panik, peh tu mama pun berani buka pintu..hek ele..ayah dia sampai with the 2 boys...ngeeeee

Cium tgn ayah die, peluk 2 org boy tu..rindu sangat! riuh rumah tetiba, the youngest boy tu melompat happy tgk semua org dah balik! smlm mama beli kereta remote Ben10 utk ahmad, sukanya dia, main sampai bateri abis..haha..suka tengok anak bila dia happy..

Mlm td, waktu nak tido, ayah cite psl afham syahir, ramai org dtg ziarah, penuh rumah awa, sampai kene bentang tikar kat porch, kawan2 sekolah arwah pun dtg ziarah, kat kubur lagi la ramai, sampai jalan kat PM tu jem, pok pek pok pek bersembang sampai jam 2pg, uh uh byk nye cite nak share kan, maklumlah lama tak jumpa :p..

No comments:

Post a Comment