Pages

Wednesday, November 25, 2015

Balik Kampung Disember 2015

Assalamualaikum..

Hehehe..lamanyaaaa tak buka sini, dah bersarang bagai weii....

Kat blog ni saja sesuka nak simpan memori lama2, kadang2 tak sempat pun nak tulih, tapi nak jugak simpan blog ni sebab kadang2 nak baca balik catatan2 lama2..ye la...kan mesmerizing memories, tu la tajuk blog ni...

Apapun, tak sabar nak balik hujung tahun ni ke Lenggong.

There is so much thing to do...

So many plans...

Tahun 2016 kena buat simpanan/tabungan.

nanti kita buat wish list yea..heee...

till then, chow dulu...

ada masa kita update yg Disember nanti..


No comments:

Post a Comment