Pages

Wednesday, June 15, 2011

Tisya's Bday

Kali ni mek tisya nye bedey lak...kira tengah bulan ni mama rasa elok la kita budget sikit then kita tolong aunty tney gak la kan....cup cake dia memang sedappp, kurang manis lagi!!! kalau ada sapa2 nak cuba boleh order kat sini

Nak cite, tney ni my old fren (jiran) yang dok kat lenggong, masa kecik dulu kami sama-2 main pondok2, then dia belajar kat sg siput, form six balik lenggong but masa tu i dah fly ke ipoh.We lost contact tp mak kitaorg masih keep in touch...ate...udah dok jiran...tup2 lepas i pindah frm kelantan, kami  berjiran ler plak kat TSG nihaa...

So, back to Tisya, just bought her cupcake coz kakak pun tak de kita so-so je la..nt kita buat bedey akalil dgn kakak sekali. hmmm..tengok gambo sikit..



Janji dapat makan kek...harap ke mama dia nak buat kek..hehe tunggu ada mood memasak...lalalala

No comments:

Post a Comment