Pages

Tuesday, March 13, 2012

Haiiiiii.....

Wah wah wah...

Bukan main lama dah ye tak masuk sini..ada banyak masalah le tu. Kalu idak udah lama teman menulis blog, salah satu sebab ialah takde internet excess. Semalam baru pasang streamyx kat pejabat baru ni.

Ye! Saya sekali lagi berhijrah kerja. Selamat tinggal udah kawan2 kat Netstar tu ha. Full of memory kat situ. Bukan apa kerja kat situ udah tak banyak, rasa2nya macam perkhidmatan saya tak diperlukan lagi..(perasan sorang kot). Banyak la sebab dia. Hanya saya dan Allah aje yang tahu. Ini buat welcome back to my blog, so that selepas ni ada banak cerita boleh di kongsi bersama.

Lately banyak layan novel2 Bicara Hati, Gemersik Kalbu, Adam Hawa, Ombak Rindu but since February 2012 (start keje tempat baru) dah put aside minat novel ni. Buat apa nak tipu diri sendiri kan, baca novel ni masa lapang la, start November til January memang layan la novel sebab budak2 cuti sekolah dan melalut hingga ke bulan January!!!

My work here just turned 1 month last 1st and so far so good. Belum banyak kerja but coming soon be prepared la. Elok macam ni coz nak kena belajar all systems bit by bit.


2 comments:

  1. Hehehehe

    k.laila
    miss u so much..
    kan best kalu akak ade lagi..
    Rindu nasi goreng cili api..
    =)

    ReplyDelete
  2. aiman..
    hehe nanti bila2 akak hantar nasi goreng cili api ye..

    ReplyDelete