Pages

Monday, October 22, 2012

Favorite Dish

Assalamualaikum,

Bubur Kacang Hijau Dengan Durian

Rasanya semua pernah makan benda ni kan, ntah nape tekak rasa nak makan sangat bubur durian dgn kacang hijau ni.
 
Kalau hati tu dah kata nak makan, abis semua tempat di redahnya mencari kan yang satu tu "King of Fruit" - Deghoyan (Durian)
 
Tercapai jugalah cita-cita nak makan benda ni setelah berjumpa dgn lawannya itu bulan September yang lepas. Makan panas2 suam kuku gitu lagi la best, bila dah abis, si bongsu nak lagi...addoiii, dia pun peminat benda ni juga. Tak pe..nanti mama buat lagi ye..
 
Tak yah lah bagi resipi kat sini eh...pi la cari kat blogger yg besar2 tu mesti adanya..hehe..
 
Wasalam.
 
 



 

No comments:

Post a Comment