Pages

Monday, October 22, 2012

Lawatan Tadika ke Aquaria di KLCC

Assalamualaikum,


Besar Ikan Pari Tu!!

Tuan dia tengah bagi makan


Gambar dah lama ambil tapi tak sempat nak buat entry pun. Sy ikut rombongan budak2 tadika naik bas pergi Aquaria di KLCC last September, bole? Hehe - sukarnya nak kawal budak2 ni, tapi my son enjoedy it very much.
Lepas lawatan pi mandi kat kolam KLCC

Ada insiden yang memalukan juga la - salah seorang kanak2 tadika perempuan, dek kerana keasyikan mandi, maka secara tak sengaja terlepas tuutttt (yg keras tu ok)....dlm kolam KLCC. ADOIII! Mak-mak tak tahan semua gelak tepi kolam, alahai siannya budak tu, dah bogel dlm kolam renang, cikgu pun terpaksa la heret cuci kat toilet (budak ni mak dia tak teman). Guard pompuan tu dah bising2 - haha..
 
 
 
Dah penat mandi, berjalan balik menunggu bas depan Aquaria KLCC, tunggu bas lama pulak, budak2 dah bosan, apalagi cikgu suruh nyanyi macam2 lagu kat tangga tu..abis semua pelawat dok tengok. Gambar tu My son dgn best fren dia Nazran - selalu nak ambil bekal makanan my son sebab dia kuat makan juga..hehe
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment