Pages

Monday, December 17, 2012

Swimming at Pusat Sains Negara?

Assalamualaikum,
SEPTEMBER 2012
Pertama kali bawa anak2 pergi Pusat Sains Negara. Masa tu ada pameran dinosur. Kalil dapat tiket masuk percuma dari cikgu, tapi mesti ada ibubapa yang teman.


Masa perjalanan turun dari bukit tu kami ternampak ada pool (for kids). Macam orang dah lama gian, dengan seluar jeans, anak2 turun main dalam pool! Balik rumah habis basah lenjun kereta. hmmm.

DISEMBER 2012
Bila dah tau ada best place to rest hujung minggu, maka semalam, sekali lagi (dengan tujuan khusus untuk bermain air) insan2 ini kembali semula ke sini bermain/mandi hujan dalam pool. Seronok bukan main sebab dapat main hujan + berendam dalam pool (jangan demam lepas ni sudah).





Mata si kecil dah tak boleh buka waktu nak balik, paut rapat2 pada leher mama sebab dah ngantuk dek main air dlm pool.

No comments:

Post a Comment