Pages

Tuesday, April 21, 2009

Birthday Arsyad & Ahmad

Hari Jumaat tu belikan kek untuk Arsyad punye birthday yg ke 15.

Lepas tu ajak anak2 pegi makan malam kat KFC BC. Suka tengok anak2 berkumpul. Lepas tu ayah die call cakap suh pi cheras, dalam dok siap2 nak pegi dia call lagi sekali cakap tak payah pulak. EMMM, balik rumah je la lepas perut kenyang!

Hari Ahad pulak lagi sekali sambut birthday Ahmad dengan kek spongebob squarepants..hehehe payah sungguh no..dia pi colek dengan tangan dia..abis semua!

No comments:

Post a Comment