Pages

Friday, November 26, 2010

Penantian Berakhir..Penentuan Ke Destinasi Seterusnya..

Barakallah..

Kematian adalah satu ketentuan Ilahi, kesedihan tetap ada tetapi bagi yang hidup, arus realiti kehidupan perlu diteruskan jua.

Kakak menghadapi SPM 2010 dengan tenang, tapi gundah sedikit ketika hari ketiga - Sejarah. Mama cuba tenangkan dia dgn meniupkan semangat. Minggu depan bersambung dengan add maths, physics, ugama islam dan maths moden. Mama percaya kakak akan berjaya mengharungi cabaran SPM ini sebab dia ni jenis yg berusaha tapi musuh besar buat kakak ialah kelalaian. Jadinya, mama doakan yang terbaik buat anak mama supaya Allah menolong di saat2 anak mama ketandusan idea, juga supaya anak mama tidak lalai membuat perhitungan dan macam2 doa lagi buat ibu untuk anaknya.

Hari Jumaat ni tak de paper, elok lah duduk kat rumah study, jaga adik2 yg dua lagi. Ayah, abang & akalil blum balik KL. so the big sister is baby sitting the youngers..tau2 bila call rumah tadi hmmm ade je yg nak gaduh2 kan..

Two girls that sometimes mad like cat n dog


Mama hope that kakak can get best result as what she expected, buat je yg terbaik dulu kan, nanti dpt result kita tengokla canne. I hope she can pursue to higher education next year, so jadi teladan untuk adik2. Told her that she can do it..insyaAllah..

No comments:

Post a Comment