Pages

Wednesday, March 10, 2010

Accident at Bulatan Jalan Duta

Yesterday evening, aku and Jihad (Iraqian) went to LHDN Jalan Duta. Arriving roundabout, a SUV car hit from back, apalagi..ngamuk jugak la si Jihad tu. remuk sikit la kereta MYVI dia (kete girlfren dia)

Kereta Belgium girl tu ..Natasha (siap bawak baby 2 orang) tak terjejas pun..masa tu dah jam 2.30 petang. Nak pendek cerita, kene pi hantar baby2 dia kat rumah Natasha dulu kat Jalan Gallagher pas tu baru buat report polis kat Jalan Bandar.

Sebenarnya nak cite, this is first time kene hentak dari belakang and pegi buat police report kat balai. Penatnya tok sah nak habaq la. Dah jam 4.30 ptg baru settle dan pergi balik ke LHDN untuk dapatkan pelepasan cukai dari LHDN untuk Jihad. Jihad nak renew levi and permit dia, hari Sabtu ni abis..

Pengajaran..walaupun kita berhati-hati bawak kereta, kalau orang lain cuai, kereta kita juga jadi mangsa..

No comments:

Post a Comment