Pages

Friday, March 5, 2010

Office Ever After - Dinner Party

Dah hampir 2 tahun keje kat Netstar ni peh tu dah 5 tahun company ni beroperasi, baru la buat Dinner Party last January selepas audit datang ke pejabat dengan budget serendah yg mungkin tapi berbaloi gak la coz at the end alhamdulillah semua staff dapat satu gift (yg datang je la). Malam tu teman ngan staf2 lain (1 department 1 wakil) terpaksa la buat persembahan tarian POCO-POCO dengan lagu SWAY..hehehe nak tergelak la jugak. berterabur habis.. ye la nak buat camne dengan sibuk2 ada jugak masa kami practise menari sejam sehari! Aku rasa gemuk sangat badan ni (memang gemuk pun!) Azam nak turun berat badan tapi setengah jalan laaa.. Gambar2 AJK, aku-nora-dina(mengandung tapi lasak ya rabbi..)

No comments:

Post a Comment