Pages

Tuesday, March 9, 2010

Hobby...baru nak cuba..

In fact from secondary school lagi dah bercita-cita nak jadi penulis untuk memojokkan cerita-cerita dan boleh dibuat sebuah novel. Asalnya, guru BM kat SMT Ipoh masa tu dah tak ingat sape namanya memuji penulisan kreatif aku masa nak amik SPM dulu.

Tapi cita-cita dah bertukar jadi angan-angan. Honey lak pernah la suruh aku tulis kisah hidup sendiri untuk dijadikan novel..hehehe cam la interesting sangat kisah hidup aku ni kan..

Takpe, takpe. Akan ku jadikan ianya sebagai pembakar semangat aku, pelan-pelan akan kucuba juga untuk menulis sebuah novel, garapan pertama aku, tunggu je la yek..tak tau la bile tuh..hehe

No comments:

Post a Comment