Pages

Tuesday, April 12, 2011

I'm new me...

Nengok tajuk atas tu semcm je ...tp seribu makna jgn tak tau...ni nak war2kan kat sume yg officially i dah jd Financial Planner, On 2nd April tu gi amik course CUTE kat Sunway Bali, tu pun atas usahasama cik upline i - Puan Shima - huhuhu dia byk tolong i.

Keje kat opis ni tak jamin masa depan i frankly cakap la, so i need to find something else la, biar lambat drp tak buat..hehe, suka lak ayat tu. So, firstly my sales target for April ni 100k, mampukah aku? Aiyok...
Upline i cakp u BOLEH buat, i cuba la i ckp kat dia but i ni jenis tak tau nak ckp dgn org, she sd she'll give training..haha..dah tue2 br nak belajo..tak pe kan kan?

If let say lepas ni my n3 penuh dgn update bout my new career, jgn bosan ye...

2 comments:

  1. All the best wancu.. Kalo consult anak sedara leh dpt discount tak? Kuang3

    ReplyDelete
  2. kyong - boleh haih no problem, meh la invest makin berganda2 wang dlm EPF/cash - kut ye kalu ada geng2 kat mesia ni yg tringin nak join gak bgtau ye - consultation FOC huhu...

    ReplyDelete