Pages

Friday, April 15, 2011

Lupa Henfon

Isk..mamai btul la aku pg jemahat ni, tertinggai henfon lak kat rumah, aleh bukan nye secret pe pun nak sorok2 tp dengus juga la hati ni sb nak buat transfer RM kat RHB, anta code tp henfon tinggai kat rumah, apa cerrr?

Nmpk gayenye kene balik rumah le wey tghari ni, lgpun td tak sempat masa apa2 utk lunch budak2 kat rmh tu..

La ni henfon dah jd 1 kemestian bg smua, xdak henfon hidup jd x lengkap, nak tipon anak/cik abang pun dr mana2 senang, tp satu je yg x menyenangkan, bank call suh byr tunggakan..hahaha..pecah rahsie..bukan tak bayar tp tangguh sebulan sb ada hal lain nak buat.

Cam tu la kalo dah jadi mak ni kan, priority goes to the children. Kita nye jatuh second....

No comments:

Post a Comment