Pages

Friday, April 15, 2011

Sesat dalam KL?

haha, namanya je dok KL tp nak pegi Damansara Uptown pun cam rase nak mati jek. Ni alsebab nak submit 3 kes kat tgn I la, nak pi jmpa upline shima sama, but keje nye kejap je, yg selebihnya one to one coaching and gossiping haha dan lg tu sambil pekena cendoi. Si shima ni plak makan rojak, apelagi... berceloteh lah kami ni sakan!

tak sure mula2 nak amik jalan mana, las2 ikut jalan duta, hartamas, lalu depan pusat sains, jalan masuk ke seksyen 16, then trus pecut ke d'sara uptown, byr tol RM1. pas tu lalu depan d'sara specialist..udaahhh...sib baik jumpa lorong kluar, then u turn masuk depan balai polis damansara utama. hehe tau plak i konar situ ek..main agak-agak je selebihnya, dlm hati ya allah tolong la aku, niat aku baik ni ha..

lega dpt submit 3 kes...shima ckp buat lagi yan..u bole buat - huih kata2 semangat!

esok shima ajak pegi full day training kat NSG kat KLSC, frm 9 to 5...jenuh gak, tp i hv to grab this time since kakak akan pegi smbg belaja bln jun nt, i hv no time...my time is so precious now adays..I hv to be early there coz shima kata Dr Niki tak suka dwnline terhegeh2 lmbt masuk training, dress up & so on..hmmm nak pakai baju apa la esok ye...hellpppp!!!


No comments:

Post a Comment