Pages

Wednesday, June 19, 2013

CERMIN MATA SALE..SALE..SALE..

 Assalamualaikum

Satu hari tu sebulan yang lepas la, saya dapat panggilan dari kawan baik saya sejak kecik lagi tney bagitau ada sebuah kedai cermin mata dekat  Taman Melawati buat offer cermin mata murah la sangat katanya hanya RM39.90 sepasang siap dengan kanta sekali. Sapa cepat dia dapat yang cantik2 ye, stok limited tau dan kebanyakan fesyen boleh laaa..

Memandangkan saya pun dah lama tak buat cermin mata baru, maka ku gesa suami kesayangan pergi jugak la ke kedai tu. Tak sampai setengah jam dah pilih cermin mata yang sesuai dengan akak ni dan siap keesokan harinya juga. Sekali lagi kugesa suami tersayang pi ambik laa tuu jugak..Heee..

Masa saya cek mata tempohari, sebelah kanan power dah naik 425 dan kiri 350. Memang sejak remaja lagi dah guna cermin mata sebab bekas pelajar sekolah teknik ni rimaih bila tengok garis2 halus lukisan geometrik. Alkisah umur dah nak masuk tengah 40an kan, maka rabun dekat pun sudah ada...tapi offer cermin mata tu hanya untuk rabun jauh atau rabun dekat sahaja.

Jadi, offer kedai ni masih berjalan sehingga 30 Jun 2013 di Kedai Cermin Mata OPTICS 85 di Taman Melawati sebelah Restoran Mohd Chan Abdullah (Hish lama tak makan kat situ)..


Ini cermin mata baru dengan power yang lebih baik!

Yg lama masih simpan utk kecemasan






2 comments:

  1. macam best jer..ada lagi ke offer ni?hehehehehe

    ReplyDelete
  2. setakat hari ni dah tak der dah..hehe

    ReplyDelete