Pages

Wednesday, September 29, 2010

Ahmad's project


Sampai Terjelir Lidah! HEHE Cute!

Everynight, Ahmad (my last son) selalu tido lambat, kadang2 sampai jam 1-2pg, letih nak layan! Ada-2 je aktiviti yg dia nak buat, so mlm td nak elakkan dia main kuat sangat, I asked him to make his new project, maknanya lepas ni tiap2 hari nak kene suruh dia buat project, so that dia tak boring, he loves it! And u know what, mlm tadi senang pulak la nak ajak dia tido sb mata dia dah tak larat nakbuka besau hehehe! Layan la gambar projek dia ni ha!



Inilah projek dia malam tadi, menampal muka2 org into A4 paper. Actualy activiti ni semua anak2 I buat dari kecil lg, ntah nape, Ahmad ni lambat sikit startnya, but never to late to start something!


Yg ni plak gambar tangan ahmad yg dilukis masa dia tinggal kat nurseri awal tahun ni, cikgu dia mengajar rukun islam tu ada lima, so every little finger tu ada tulis rukun2 Islam tu.

No comments:

Post a Comment