Pages

Monday, September 20, 2010

Proses Penggantian Bermula!

Hari ni 11 Syawal 1431, hari pertama yan ganti puasa yg tertinggal sebanyak ngeeee.....11 hari, amik ko, dua kali kene!

Hish bercinta nak ganti pose nih...tp kene la buat, udah tue..ngeh ngeh ngeh..

Oppss tapi hati ni dok berdetap detup gak sebab Tisya start UPSR esok..doa yg terbaik utk anak ku yg sorang ni, yg memang banyak songelnyeee!

Yus balik ke KL ari ni, hmm..miss him! td sms kata dah kat Raub, sure jam 6 boleh sampai gombak. brrrr..eiii perut ni berkeroncong la plak, hari ni ada pasar malam, ingat nak beli taufu fah, sedap tu makan lepas buka puasa..hehe..ade2 je plan aku nih..

Susu ahmad pun nak abis dah mlm ni mesti tak lepas nye..nak pi bli kat manjaku la..ei macam2 plan..

No comments:

Post a Comment