Pages

Thursday, July 28, 2011

Blog Template...tak tau nak pilih yg mana!

promo blog whitey mommy :)




hmmm..susah btul nak cari template yg betul2 berkenan kat jiwa ni..udah lama try yg tu yg ni tp semuanya rasa cam tak bes jer..

tadi pegi tengok kat whiteymommy punya design, cantik2 , banyak main warna pink..kartun pun lawa2, i dah lama main blog ni since 2006 tapi i do not have time to korek2 how to do it! Nak upah takut mahai le pulakss..

semalam ada budak it ni bgtau how to create own blog and bla bla, dia suruh tengok kat joomla ni ha..

haiya..where got time to read all this kind of thing..everything nak kene learn from scratch, kat rumah internet kene banned, sb ada org tu nak SPM, peh tu kalau ade satni satu kerja pun tak bleh buat! ate..asik dok internet jee..

No comments:

Post a Comment