Pages

Thursday, July 21, 2011

Countdown to Ramadan 2011



InsyaAllah...

Kalau Allah panjangkan lagi usia ni, dapatlah kita berpuasa bagi tahun 2011 sekali lagi. Dalam kepala ni dah macam2 benda nak di masak, pejabat pulak beroperasi 9am to 5pm je, short 1 jam dr biasa. since rumah dah dekat dgn ofis tak de la nak berasak2 trafic jam, macam tahun2 lepas this time balik opis je terus masak.

Tahun ni kakak tak de sama2 nak buka puasa, tapi tadi call kakak, dia cakap minggu ketiga matriks bg cuti 2 minggu sampai raya, so kira orait jugak la boleh berbuka sama2 dgn adik beradik..

Mubarak Ya Ramadan!!! Ahlan-Ahlan...

No comments:

Post a Comment