Pages

Tuesday, July 19, 2011

Old Tagline Removed!

"Kupasrah, kadang-kadang kugoyah, kadang-kadang kugagah, kadang-kadang kukeliru, namun kehidupan mesti diteruskan jua, demi zuriatku..."

tagline tu dah tak de dlm profile i eh, coz, life must go on...tak kira la camne pun kan...so blog ni lepas ni yg ceria-ceria aje, dont get so emotional la..tak syiok weh..yg sedih2 tu simpan je jauh2 buat pekasam..amboihh!

seribu mcm problem datang dan pergi bersilih ganti..kita cari sendiri jln penyelesainya ye dak..bak kata pepatah...seluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan..eh betul ke hak ni peribahasa tu..gasakla..yg penting, kita enjoy life ni....

my devine for today:--

I' am a happy person..
I have a great life..
Allah will show me the way..
I am always positive towards my life..

No comments:

Post a Comment