Pages

Thursday, July 14, 2011

Visit To Kuantan 09/07/2011

Dlm dok sibuk2 operasi BERSIH kat KL, kami anak beranak cabut lari ke Kuantan. Hajat nak jumpa kakak yg udah lama tak jumpa (asik dok cal sampai tiap2 minggu mama kene topup...haish!!!)..

Nampak cengkung sikit..(study hard ke kamu kakak?) apa pun, perasaan ibu tu tetap happy bila dpt jmpa anak sulung yg jauh di mata ni ha...

Udah kebetulan anak beranak berkumpul, maka ada la sesi potong kek harijadi akalil yg ke 10..tak pe la lambat sikit kan akalil...janji celebrate dgn yg lain..muka cam tak happy je..ke buat2 control macho..hehe layan gambo bawah di from my new samsung ace (hohoho kita cite cite lain kali camne dapat henfon ni ek..)
haaa...amik ko, buah bersepah!!!
 udah kalo berkumpul budak2 ni mule le nak posing.....

Tapi...

Yang terlebih happi of course mama & ayah, tengok anak2 berkumpul camni, hati lagi berbunga2...


No comments:

Post a Comment