Pages

Friday, September 23, 2011

Saat Terakhir....

Sayunya bila dengar, boleh buat aku nangis sendirian, especially waktu korus tu.

Sinetron Nikita ke udara setiap hari isnin hingga jumaat jam 5.30 hingga 6.30 petang. Sempat juga la tengok episod tu kalau rush balik. Akalil boleh layan cerita tu, peminat setia jangan tak tau.

Lagu Saat Terakhir dari ST12..bagi yang putus cinta atau kematian kekasih/isteri/suami/tunang.. mereka kembali kepada yang Hak..


P/S Minggu terakhir cerita Nikita di TV9, suspen tengok apa akan terjadi kepada Nikita.. oooppss..lagu ni dah masuk dalam h/phone saya..jgn mare..

No comments:

Post a Comment