Pages

Monday, October 11, 2010

10.10.10 To Lenggong

10.10.10 (Ahad) - Balik Lenggong Perak sebab ada kenduri kawin kat rumah abang nuar (abg mak lain). Dia kawinkan anak perempuan Nurul Zahara..comel sungguh pengantin! Bertolak dr gombak jam 2.00ptg sampai jam 4.30 ptg, hehe - akibat tak proper plan sbnya afifah tinggal satu lagi pereksa EST dia hari isnin. Yus pecut bawak laju...ngeri..

Jam 6.30ptg dah gerak keluar dr rumah abg nuar, singgah kat kubur arwah mak & ayah kat masjid jamek. Lepas tu singgah kat rumah ku yg tercinta...Rumah Murah..Kenangan woo sebab kat rumah ni lah aku dilahirkan, tak de org sewa dah rumah ni sb atap dah bocor - nak kene perbaiki sikit2.

Jam 7.00mlm bertolak ke KL semula, sampai gombak jam 10.30mlm..tak sempat tengok Syed Muszaphar bersanding dlm siaran langsung kat TV3.

Kat bawah ni rumah kami kat Lenggong. InsyaAllah hajat nak balik hujung tahun ni nak buat maintenance sikit2 - itupun kalau rezeki murah..

RumahKuSyurgaKu

Jalan naik ke rumah..bukit tu..boleh nampak pekan lenggong dr atas ni

2 comments:

  1. nurul kahwin? weh, nape kak yong tak tau ape citer pun? babah pun xde kabar apa2

    ReplyDelete
  2. dia dah nikah masa bln pose tu hari, kawin duda 45 yrs old ada anak 3, 1st wife (anak sorg) meninggal, 2nd wife (2 anak) divorced (pilihan keluarga)..yg ni kenduri je kakyong, pengantin lelaki tu nak cepat, bekas HEM kat sek Nurul tp skrg dah pindah sek lain..udahh jodohhhh ateee!

    ReplyDelete