Pages

Monday, October 4, 2010

Lasagne - Beef

Hari Sabtu malam tu projek Lasagne le pulak, hehe, bedal resipi dr cik internet mana ntah la tak hengat cam biase le kan, cedok resipi dr internet peh tu tambah sana sini, jadi le resipi cik yan. Tak sempat nak amik gambar byk2, abis lima2 org pirana kat rumah tu bedal (termasuk ayahnye!), ahmad tak gemar sangat. arsyad pun, dia kata bau sabun hehehe, ade ke mama dia pi buh sabun lak dlm tuh! bertuah nye anak! tak mo makan udah lerrr! yg kebulur si akalil tu ha, badan dah jadi cam ketupat sotong!

Hari Ahad pagi tu panaskan balik Lasagne (buat dua bekas sebab tak muat - bahan terlebih). Yg second bekas ni bakar lama sikit, so rasa sedap la sikit. Mak kawan tisya bgtau, boleh guna fetuccini selain kepingan lasagne, rasa pun lembut.

Tapi first time masak Lasagne ni boleh la agak2 apa2 yg perlu dibuat utk next masak2 project.

No comments:

Post a Comment