Pages

Monday, October 4, 2010

Buku Resipi Since 1994

Buku resipi ni dah lama dlm simpanan I, asalnya buku ledger utk brg2 kluar masuk stor kat opis lama di TTDI, tgk cam menarik je sb tebal dan disepah2kan dlm bilik store sb smua guna pc. Since then, kerap la I hapdetkan resepi2 terbaru dlm buku ni termasuk resepi arwah mak, arwah yong, kawan2 dan internet. Anak2 pun dah tau ni buku masak mama nye..hehe. Buku ni sebelum dibuat buku resepi dah jadi buku contengan afifah & arsyad masa depa kecik2, bila mama dia nak buh resepi baru, depa pun sebok nak tulih, so buku resepi ni jadi mangsa, ada conteng2, gamba katun la, macam2 lg.

Tu semua memori lama yg I simpan when they grow older. I miss the time when they r still babies..I luv my precious kids sooo much!

No comments:

Post a Comment