Pages

Friday, August 19, 2011

Lagi 10 hari....

Salam Jumaat, puasa pun dah tinggl 10 hari lagi, maka bermulalah fasa ketiga malam ni..semoga semuanya mendapat keberkatan dari Allah hendakNya.

Ayah tengahari tadi dah bertolak ke Kuantan ambil kakak & rakan2 lain yang tumpang kereta so that dapatla foc tambang ayah ke sana, hmmm kita pun tolong la anak2 kawan balik ke KL with minimum charges, dah kebetulan kan apa salahnya.. Yang best tu malam ni dapatla buka puasa dengan dieee...

tu je yg bole update takat

No comments:

Post a Comment