Pages

Thursday, August 25, 2011

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin - Time to balik kampung!

Semalam dah tanya huby, bile kita nak balik ni (hehe mak dia yg berkobar nak raya kut!). Huby kata ikut la bile2, so i jawab, haa ok la cam tu kita balik hari ahad, sempat la shopping lagi kan. Haahaha..soklan menjerat tu! Lamaaa sikit baru huby jawab..kalau ikut i hari jumaat malam la kut...haaa kan senang dah jawab pun! senang orang nak kemas baju budak2..isk..gagal planning tul huby aku sorang ni..

jalan ke rumah tok abah

kubur abah/ma/lisa/afham dll kat masjid pasir mas

ada budak tu main bunga api tak hengat mama dia ni ha..
So, bertolak la kami seterusnya ke Pasir Mas ye..jumpa orang pasir mas hari sabtu lerr jawabnya...uh uh..lupa, nanti kene siap sinsing lengan la wey memerong (istilah spring clean org kelantan) rumah tok abah tu, selalunya aku volunteer buat keje2 tu semua, sebab nak wujudkan feel beraya, even tak beraya kat lenggong tapi my iparduais/anok2 sedara make my life happy over there..

No comments:

Post a Comment