Pages

Wednesday, August 3, 2011

Menu Berbuka 2

As usual, balik je rumah, letak bag, baju kurung tinggal baju je, siap singsing lengan sampai siku, kain dah kene campak dlm bakul baju kotor..(heiii tak senonoh), keletung keletang kat dapur tak hengat dunia, KPI i - siap masak before 7pm utk berbuka smlm...so menu ke 2..

Menu 2

Tom Yam Ayam
Telur Dadar
Sambal Tumis Udang
Sayur Kailan Goreng Ikan Masin
Jemput Udang
Mangga

Jom tengok hasilnya..

Sambal Tumis Udang
Tom Yam Ayam
Telur Dadar

Kailan Goreng Ikan Masin
Jemput Udang (tambah kobis)
Mangga

Tambahan dish - kuih akok
mmm sedap kan..licin...sahur kene tambah ayam kat tomyum tu, sambal tumis ada balan lagi..

sahur pagi tadi tambah benda ni lak, permintaan anak2 yang berpuasa, termasuk bapak anak jugek..



hmm tekak orang puasa ni kan, subuh2 shapiee nak makan  hash potato, kata omputih bukan, gasak je la!!
yg ni blum masak, br kluar dr fridge

2 comments: