Pages

Monday, August 1, 2011

Sahabat Yang Telah Lama Terpisah..

Hayati bait-bait lirik nyanyian Kumpulan PADI ni, terkenang kawan lama yg dr darjah 1 hingga tamat SPM kat SMT Ipoh, huhu tetiba je Awein approach thru FB..memangla tak dapat nak nafikan FB la yg telah 'menemukan' kawan2 lama even thru maya pun tak pe la..syok sungguh bila bertukar2 citer dgn kawan2 lain, tahu perkembangan terkini, anak berapa (soklan cepumas) hehe..

Balik pada Awien ni, yan igt masa kecik2 dulu jam 5 pagi je riuh suara bapak dia gerak semua anak2 "Suboh-Suboh..Bangun-bangun!!!" Suara dia keraih bukan main, abis sume berek tu bole dengor, saje nak suruh jiran2 bangun jugak ke secara tak langsung tak tau la teman! hehe..

Awien kasi no hp dia apalagi ...riuh rendah dalam fon asik dok bertukar cite..kecik2 dulu kami memang kamceng...gi memana pun berdua..si Awien ni dr dulu boyish style..rupa2nya sampai ke laa ni, dok pakai lagu tu jugak..ish ish..tak sangka betul! So..yan tujukan lagu ni khas utk dia, even dia tak baca blog yan ni pun tak pe..since this blog pun created just to share my memories..



I like this song sebab...melodi dia begitu asik..and bila kita dengar, kepala pun angguk2 dengar irama die..layann..

No comments:

Post a Comment