Pages

Friday, August 26, 2011

Orang Malaysia banyak wang ek..

Malam tadi, satu family pergi ke JJ WMj, ingatkan kita je yg last minit beli baju raya, rupanya ramai lagi umat kat sana..yarabbi, huby nak park kete pun payah. 

Padini buat offer, mak aii, lepas beratur panjang cam ulor sawe kene patuk baru la tiba saat i membayor. From what i observe la kan, rata2 pembeli guna credit card utk bayor barang2 (itu termasuk la org yg cakap ni ha!). Hmm fenomena "bayar kemudian" ni macam dah satu trend kat malaysia, even ramai yg jadi muflis akibat guna dulu bayar kendian tapi tak bayor2 gak akhirnya terperangkap!

So far, i can manage my own expenses, plus i do a little bit business here and there, so it can cover my monthly expenses. Bukan senang nak hidup senang kan.

JJ WMj - Ehsan Google

No comments:

Post a Comment